Кошик
60 відгуків
+380 (66) 268-21-52
+380 (93) 026-67-54
+380 (66) 268-21-52
Официальные поставки, сервисное обслуживание техники: Kränzle, Kärcher, Igeba - ООО "Энергомаш" ТД
Кошик

Озонатор повітря 16 г/год

34 400 

  • В наявності
Озонатор повітря 16 г/год
Озонатор повітря 16 г/годВ наявності
34 400 
+380662682152
  • +380 (66) 268-21-52
    Vodafone
  • +380 (93) 026-67-54
    Lifecell
  • +380 (66) 268-21-52
    Viber. WhatsApp. Telegram
+380662682152
  • +380 (66) 268-21-52
    Vodafone
  • +380 (93) 026-67-54
    Lifecell
  • +380 (66) 268-21-52
    Viber. WhatsApp. Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Озонатор воздуха, 16 грамм часОзонатор повітря, продуктивність 16 грамів година

Озонатор воздуха, 16 грамм час

Напівпромисловий озонатор повітря, Екозон-16-АА, продуктивністю 16 г/год,  прилад, який знайшов широке застосування в тваринництві (свиноводські комплекси, птелевіферми тощо), а також успішно використовується в овочах і зерносховищах. Успішно справляється з неприємними специфічними запахами, знищує бактерії та віруси, проведе дезінфекцію  приміщення  об'ємом до 1000 м куб., освіжить і наситить повітря киснем. Використовується клінінговими компаніями для швидкого й ефективного очищення приміщень від сторонніх запахів (запах гару після пожежі, Мертвий запах тощо)

Сфера застосування озонаторів повітря:
Озонування повітря приміщень — дезодорація, дезінфекція;
Озонування під час зберігання харчових продуктів — знищення цвілі, комах, дератизація;
Озонування в молочній промисловості — дезінфекція ємностей;
Озонування в птоїводстві — дезодорація повітря, дезінфекція яєць;
Озонування в переробній промисловості — усунення неприємних запахів, знищення бактерій і вірусів; 
Озонування в тваринництві — дезодорація повітря, знищення бактерій і вірусів, дезінфекція, дератизація;
Озонування зерна та насіння —  оброблення зерна під час зберігання, оброблення посівного матеріалу;
Озонування промислових викидів — зниження рівня сірководню
Озонування салону авто — усунення запахів, дезінфекція;
Застосування озону під час перероблення відпрацьованих автомобільних покришок — руйнування гуми;
Озонування робочого одягу та взуття;

 Основні переваги використання озонаторів повітря:
Озон знищує всі відомі мікроорганізми: віруси, бактерії, грибки, водорості, їхні спори, цисти найпростіших тощо.
Озон знищує мікроорганізми в тисячі разів швидше, ніж будь-які інші дезінфектори.
Залишковий озон стерилізує поверхню.
Озон видаляє неприємні запахи та присмак.
Озон не утворює токсичних побічних продуктів.
Залишковий озон швидко перетворюється на кисень.
Немає й не може виникнути стійких до озону форм мікробів.
Озон у повітрі сприятливо впливає на здоров'я людей.

Озон — єдиний хімічний елемент, що має здатність відновлювати чистоту повітря. Це, найпотужніший з окислювачів, що трапляються в природі, має здатність руйнувати більшість органічних сполук, що забруднюють повітря в приміщеннях. Озонування — екологічно чиста технологія очищення, що ґрунтується на використанні газу озону, що виробляється озонатором. Озонатор виробляє озон із кисню, що міститься в атмосферному повітрі. Після взаємодії з забруднювальними хімічними та мікробіологічними речовинами озон перетворюється на звичайний кисень. На сьогодні використання озонаторів для озонування повітря — найбільш економічний і ефективний підхід. Озонування повітря у 1,5-5 разів ефективніше, ніж оброблення ультрафіолетовими променями, водночас у разі використання озонаторів витрати енергії вшестеро менше, ніж у разі очищення ультрафіолетом.

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробник Україна
Метод утворення озону Тихий розряд
Продуктивність за озоном 16.0 (г/час)
Система охолодження Повітряна
Таймер Да
Вага 5.5 (кг)
Гарантійний термін   18 (мес)
Габаритні розміри
Ширина 250.0 (мм)
Довжина: 480.0 (мм)
Висота 260.0 (мм)
Електричні параметри
Споживана потужність 110.0 (Вт)
Напруга мережі 220~240 В
Частота тока   50 (Гц)
 

 

 

озонирование воздуха Озонатори повітря застосовуються для очищення повітря, дезодорують і дезінфікують повітря в приміщенні. Використовується для сухого дезінфікувального оброблення приміщень, складів, холодильних камер, систем вентиляції, знищення цвілі тощо.
В медичних установах озонатори доцільно застосовувати для дезінфікування та дезодорації намет, перев'язувальних, процедурних, оглядових та інших приміщень, медичного інструменту, а також одягу пацієнтів та медперсоналу. озонирование воздуха
озонирование воздуха Дезодорувальна та дезінфікувальна дія озону широко використовуються для санації та знезараження місць громадського користування (туалетів, столових).

 

озонирование воздуха У разі щоденного оброблення озоном 4-6 мг/мЗ овочів і фруктів терміни їхнього зберігання збільшуються вдвічі. Озон у концентрації 1-3 мг/мЗнадає позитивний консервувальний ефект і збільшує термін зберігання різних видів фруктів, ягід і овочів.

 

Продукт Концентрація озону в повітрі сховища МГ/М3 Тривалість одноразового озонування (год) Періодичність озонування Температура °С відносна вологість, %
картопля 12- 14 3-6 ежемесячно 2-4 85-90
капуста 5-6 4 через добу 0-1 90-95
яблука 4-6 3-4 ежедневно 2-4 90-95
суниця 4-6 безперервно ежедневно 2-4 90-95
виноград 4-6 3 ежедневно 2-4 90-95
Обробка озоном камери, завантаженої м'ясом, неабияк підвищує якісні показники м'яса. озонирование воздуха
озонирование воздуха Періодичне озонування батонів п/к ковбас у процесі сушіння по 3 години на добу впродовж 5 діб із концентрацією 10-25 мг/мЗ має інгібувальну дію на мікрофлору.

 

Характеристика м'яса Оброблення озоном за концентрації 8-10 мг/мЗ
60 хв (озон) (після дозрівання м'яса) Контроль без обробки озоном
Максимальний термін збереження, день 18 10
Втрата маси за вироби 7,6 10,9
Колір тушок Світло-жовтий Жовтий
Запах м'яса Власний свіжому м'ясу Затхлий, гнилій
Ніжність м'яса до зберігання, мм: грудний м'яз 3,15 2,91
Ніжність м'яса до зберігання, мм: ніжний м'яз 1,45 1,94
Ніжність м'яса після зберігання, мм: грудний м'яз 2,91 2,75
 
Ніжність м'яса після зберігання, мм: ніжний м'яз 1,12 150
Бактеріальна забрудненість, колоній в 1 мл змиву: до зберігання 987 864
Бактеріальна забрудненість, колоній в 1 мл змиву: після зберігання 65 736

Обробка харчових продуктів озонованою водою ефективно використовується для збільшення їхнього терміну зберігання.

 

 

 

озонирование воздуха Знезараження виробничих ємностей і технологічного обладнання істотно впливає на якість молочних продуктів.
Застосування озону дає змогу в найкоротший термін забезпечити санітарні норми підприємства молочної промисловості, водночас озонування є більш економним методом, ніж традиційні (теплова та хімічна дезінфекція). озонирование воздуха

 

  • повітря у виробничих приміщеннях молокозаводів;
  • приміщень заквасного відділення та відділення пересадки кефірних грибків;
  • приміщень допоміжних служб підприємств;
  • складських приміщень і холодильних камер;
  • обладнання для виробництва сметани та сиру;
  • обладнання сироробних цехів;
  • обладнання для доння корів, молочних насосів;
  • пастеризаторів;
  • резервуарів-охолоджувачів для зберігання молока, ванн для сметани, бідонів, автомобільних цистерн;
  • технологічних ємностей і трубопроводів тощо.

 

 

 

озонирование воздуха У промисловому птаства зараз озон застосовується в таких напрямках:
  • в процесі інкубації яєць для стимуляції штучного розвитку, підвищення виведення молодняка та для збереження якості інкубаційних яєць;
  • у технологічних процесах вмісту птиці для оброблення води та повітря;
  • у виробництві та використанні кормів для їх санітарної обробки та зберігання;
  • в переробленні та зберіганні продуктів птицювання для підвищення їх збереження та харчової цінності;
  • у системі ветеринарно-профілактичних заходів для дезінфекції різних об'єктів у технологічних процесах пташтування;
  • дезінфекція інкубаційних яєць для профілактики захворювань птиці;
  • санація повітря в тваринницьких приміщеннях для підвищення життєздатності та продуктивності птахів;
  • дезодорація й дезінфекція (одночасно з дезінсекцій і дератизацією) приміщень, тари та паковання, обладнання та інвентарю.
  •  

Основні рекомендації щодо застосування системи озонування «Крозон-2001» під час підтримання концентрації озону 8-12 мг/м3

Мета озонування Тривалість озонування Періодичність озонування Об'єкт озонування
Профілактична дезінфекція яєць до інкубації 60 хв 1 раз перед закладкою вінкубатор Дезінфекційна камера (герметична шафа)
Дезінфекція яєць у процесі інкубації 30 хв Через 6 год після закладання в акваріум Інкубаторій (інкубаційні шафи)
Збільшення термінів зберігання інкубаційних яєць 2-3 год Щодня 1 раз на добу Яйцесклад, обладнаний
Стимуляція штучного розвитку 20 хв 1 раз на добу впродовж усього періоду інкубації Інкубаторій (інкубаційні шафи)
Дезінфекція повітря в пташинику 5-10 хв 2-3 рази на день Пташиник із птицею
глобальна дезінфекція кормів 6-8 год 1 раз відразу після закладання Зернохранище
Підтримування чистоти в зерносховище 1-2 год Щодня 1 раз на добу Зернохранище
Оброблення продуктів птаства 10-15 хв Щодня 2-3 рази на добу Яйцесклад, холодильник

 

 

 

озонирование воздуха У рибопереробній промисловості озонувальне озонування ефективне впродовж усього технологічного ланцюжка: від оброблення риби до її консервування. Озоном обробляється як сам продукт, так і тара для консервування. За 40-60 хвилин оброблення гинуть цвілі, дріжджі та бактерії, а час збереження риби збільшується в 1,2-1,5 раза.

 

  • проведення стерилізації обладнання, дезодорації та дезінфекції повітря на судні та транспортному засобі;
  • чималого збільшення терміну зберігання швидкопортних продуктів під час транспортування;
  • різкого зниження обсіменності повітря спорами цвілі та дріжджових грибків у цехах підприємства;
  • знищення бактерій, що викликають гниття продуктів;
  • усунення неприємних запахів у холодильних камерах;
  • стерилізації обладнання в цехах, ємностей, інструменту та тари.

Рибні напівфабрикати (тушки, філе, рубальні вироби) після 3-4 місяців їх зберігання за -18 °C краще зберігаються, якщо їх одноразово обробити озоном у дозі 4,5-5 можна розділити на два напрями. Перше має на меті стимулювати життєдіяльність живих організмів. З цією метою застосовуються концентрації озону на рівні ПДК (Предрібно допустима Концентрація).

озонирование воздуха Внаслідок застосування озонування повітря для профілактики захворювань у тварин практично усуваються бронхолегкові захворювання, тоді як у 40% тварин, що є в умовах звичайного повітряного середовища, 40% реєструються спонтанні пневмонії, сприяють загибелі до 20% особин. Використання озонованого повітря дає змогу підвищити опірність тварин до різних захворювань, що сприяє збільшенню добових привісів до 5-10%.
  озонирование воздуха

Другий напрямок пов'язаний з придушення життєдіяльності шкідливих організмів або з усуненням шкідливих забруднень із довкілля та гідросфери. Концентрації озону в цьому разі набагато перевищують значення ПДК.

У разі двогодинного щоденного оброблення свинарника-маточника озоноповітряною сумішшю з концентрацією озону 0,8 мг/м3 мікробна обсемінність знизилася з 240 до 50,0 тис.м.т./м3, а концентрація аміаку знизилася з 12,0 до 4,0 мг/м3.

Озонатор промисловий ОВП 4

Озонатор промисловий ОВП 1

Озонатор промисловий 20 г/год

Озонатор повітря, 16 грамів на годину

 

 


 

 

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 34 400 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner